duminică, 25 decembrie 2016

De unde poti cumpara pentru copilul tau mini drone ieftine



Copiii isi vor dori intotdeauna sa aiba la dispozitie cele mai noi jucarii, iar apropierea sarbatorilor de iarna reprezinta un motiv de bucurie, intrucat au ocazia sa se bucure de o multime cadouri primite de la cei dragi. Pentru parintii care se afla in dificultate atunci cand trebuie sa aleaga un dar inspirat, pot apela oricand la mini drone ieftine, intrucat acestea vor fi folosite zile intregi de catre cei mici.

Pe piata exista numeroase modele, insa cei care locuiesc in Bucuresti pot merge la showroom-ul iUni din sectorul 3, unde au ocazia de a testa produsele inainte de a le achizitiona. In schimb, majoritatea dronelor functioneaza pe acelasi sistem si implementeaza aceleasi functii. 



Usor de folosit

Acestea pot fi folosite cu usurinta, fie cu ajutorul unei telecomenzi, fie prin conexiunea cu telefonul, distanta maxima controlabila fiind de 200 de metri, iar in caz ca aceasta este depasita, aparatul revine la sol in deplina siguranta. Majoritatea presupun un giroscop cu 6 axe, iar capacitatea camerei foto poate varia de la 2 MP pana la 8 MP sau mai mult, frecventa fiind, de regula, de 2.4 GHz. De asemenea, marele avantaj este ca aceste gadgeturi pot fi folosite atat cu smartphone-uri cu sistemul de operare Android, cat si iOs, timpul de functionare fiind de circa 10 minute.
Preturi accesibile

De obicei bateria este de pana la 2.000 mAh, iar durata necesara unei incarcari complete nu depaseste 3 ore. Aceste mini drone ieftine se gasesc la preturi variate, insa la iUni sunt accesibile pentru toate buzunarele, tariful mediu fiind de 200 de lei, crescand pe masura ce sunt incorporate mai multe functii.
Cu o greutate de putin peste 500 de grame, aceste drone pot fi utilizate de catre persoane de toate varstele, fiind un cadou ideal nu numai pentru cei mici, ci si pentru adultii pasionati de tehnologie, care au ocazia, printre altele, si de a captura imagini inedite de la mare inaltime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu