vineri, 9 decembrie 2016

Colantarea este de 3 ori mai ieftina decat vopsirea auto

Masinile reprezinta pentru multi soferi unul dintre cele mai de pret bunuri, astfel ca se bucura de o mare atentie din partea acestora, de multe ori fiind personalizate in diferite moduri, pentru a se remarca in trafic. Din aceste motiv, sunt multi soferi care apeleaza la colantari auto integrale, solutia fiind poate cea mai inspirata alternativa la vopsirea clasica.

Economii de timp si bani



Cu siguranta ca oricine are numeroase idei prin care sa isi poata personaliza masina, insa sunt putini cei care dispun de fondurile necesare in acest sens. In schimb, serviciul de colantari este unul accesibil pentru toate buzunarele, fiind chiar de pana la 4 ori mai ieftin decat vopsirea integrala a unui autoturism. Pe langa faptul ca procedura se efectueaza in doar cateva ore, spre deosebire de cele cateva zile necesare pentru uscarea vopselei, pentru o masina de clasa medie, costurile totale ajung la circa 1.000 de lei pentru a fi colantata integral.

Optiuni variate

In plus, firmele de colantari auto integrale dispun de o multime de tipuri de autocolante la care pot apela clientii, in nuante diferite, iar cele mai cautate sunt variantele mate, de la negru, pana la rosu sau albastru, alaturi de cele ce imita vopseaua metalizata.

Durata de viata


In functie de tipul de autocolant folosit, clientii se bucura de o anumita durata de viata. Asadar, cei care intentioneaza sa faca mai multe modificari de acest tip in viitorul apropiat, ar putea alege autocolantele care promit o durata de viata mai redusa, deoarece timp de pana la 2 ani se vor prezenta oricum in cele mai bune conditii. In schimb, soferii care aleg colantari auto integrale ca o alternativa la vopsire si nu urmaresc sa aduca modificari prea devreme, pot alege autocolantele cele mai rezistente care promit o durata de viata de pana la 5 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu