sâmbătă, 24 decembrie 2016

De ce sa angajam un fotograf pentru botez?


Atunci cand vine vorba despre organizarea unui eveniment important precum botezul sau nunta, din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa angajeze un fotograf profesionist pentru a avea peste ani cele mai frumoase amintiri. Alegerea este adesea dificila pentru ca exista multe oferte pe piata, insa nu toti sunt experti in acest domeniu, iar rezultatul final lasa de dorit.




De ce sa angajam un fotograf?

Un aspect extrem de important pentru un fotograf de botez este experienta in domeniu deoarece este esentiala, in special atunci cand se lucreaza cu un copilas. De multe ori bebelusii plang, se misca si nu vor sa stea la poze, iar munca unui artist este ingreunata de acesti factori, motiv pentru care ar trebui sa acordam o atentie speciala alegerii pe care dorim sa o facem.

Spre deosebire un fotograf amator, un fotograf pentru botez profesionist va avea intotdeauna aparatura necesara care include pe langa aparat, lumini, obiective, decoruri speciale si multe altele. Daca sunteti de parere ca oricine poate realiza niste poze care sa fie la fel de calitative precum cele facute de un profesionist, va inselati deoarece sunt mai multe lucuri pe care le implica munca celui din urma.



Care sunt criteriile pe care trebuie sa le avem?

Fiecare persoana este diferita si prin urmare cererile celor ce organizeaza evenimentul sunt diferite, dar totusi atunci cand ne gandim sa angajam un fotograf pentru botez trebuie sa ne uitam la experienta, comunicarea dintre client si artist, portofoliu si bineinteles, la pret.

Cu toate ca nu pare foarte importanta, comunicarea client-angajat nu ar trebui sa aiba lacune, iar in momentul in care aveti o cerere, fotograful sa o poata indeplini. De asemenea, atunci cand alegeti stilul de imagini pe care il doriti, acesta trebuie sa fie in masura sa va sfatuiasca si sa isi adapteze cunostintele in functie de ceea ce va doriti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu