luni, 10 aprilie 2017

Orice doamna are in garderoba si o rochie rosie

Rochia este unul dintre cele mai cunoscute articole vestimentare care reprezinta feminitatea, eleganta si stilul, indiferent daca este vorba despre un model pentru seara sau zi, simpla sau excentrica, in culori excentrice sau nude. Astfel, in acest sezon de primavara-vara puteti sa mizati pe rochii pentru a atrage privirile celor din jur si pentru a straluci in orice imprejurare, iar noile colectii aparute la inceputul anului au drept culoare de baza, rosul. De exemplu, pentru rochiile care sunt de zi, trebuie sa aveti grija ce croiuri si materiale alegeti pentru ca uneori este destul de dificil, mai ales in cazul unui articol vestimentar colorat.

Rochii in stil office

Pentru o femeie, rochiile pe care le poate purta la serviciu sunt importante si destul de greu de ales, insa daca forma corpului va permite, puteti alege din multitudinea de modele existente pe piata. Totodata, trebuie sa aveti in vedere anumite criterii atunci cand doriti sa faceti shopping, iar unul dintre cele mai importante este sa acordati atentie formei corpului dumneavoastra. 

In aceasta perioada Miss Grey va propune o oferta rochii rosii, realizate din cele mai calitative materiale, care, cu siguranta, nu va vor dezamagi. Nu uitati ca de cele mai multe ori, cea mai simpla metoda pentru a arata impecabil, este de a alege articole vestimentare cat mai simple, iar alaturi de o accesorizare potrivita, cu siguranta veti avea un look de revista.

Rochii cu dantela


In ultimii ani, dantela a fost la mare cautare, iar in 2017 trendul continua, astfel ca daca va doriti sa alegeti un model din oferta rochii rosii de la Miss Grey, puteti sa optati pentru un tip care sa aiba acest material. In cazul in care preferati un stil mai extravagant puteti sa asortati modelul ales cu o pereche de pantofi cu un imprimeu mai iesit din tipare sau cu o geanta care sa aiba diferite aplicatii decorative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu