sâmbătă, 22 aprilie 2017

Acum putem scapa imediat de enervantele plosnite

Plosnitele pot fi de mai multe tipuri, iar printre cele mai comune sunt cele de pat, fiind niste insecte de mici dimensiuni ce nu calatoresc distante mari si care se hranesc cu sangele provenit de la om. Cu toate ca acestea nu sunt purtatoare de boli, ele provoaca mult disconfort prin iritatiile si mancarimile cauzate, iar prezenta lor este asociata, de cele mai multe ori, cu spatiile mai putin intretinute. In asemenea situatii este foarte simplu sa se apeleze la o firma dezinsectie plosnite pentru eliminarea corespunzatoare a acestora. Procedura nu este complicata, insa este alcatuita din doua etape importante, incepand cu pregatirea spatiului si continuand cu aplicarea tratamentului.



Eficienta

Asadar, in prima faza se recomanda indepartarea oricarui material textil precum lenjerie, haine sau covoare, pentru a se putea aplica substantele speciale folosite. De asemenea, cunoscatorii din domeniu sunt de parere ca hainele nu trebuie supuse tratamentului datorita faptului ca pot fi spalate direct la masina la o temperatura ridicata pentru distrugerea tuturor larvelor. Un aspect important este respectarea concentratiilor de insecticid, iar acestea variaza de la o situatie la alta, in functie de cazul prezentat. Totusi, este nevoie de echipament special in acest sens, incepand de la masca si pana la manusi de protectie, aplicarea facandu-se cu un aparat de pulverizat.

Siguranta


Chiar si dupa ce se apeleaza la o firma dezinsectie plosnite este importanta respectarea unor reguli precum aerisirea camerelor pret de minim doua ore, aspirarea intregului spatiu pentru eliminarea insectelor moarte si a oualelor. Asadar, este mult mai eficient, dar si mai sigur sa se apeleze direct la specialisti, fara a fi incercate diferite proceduri pe cont propriu, pentru ca tratamentul poate fi periculos pentru cei care nu au cunostinte in domeniu, iar substantele la care au acces nu sunt la fel de concentrate precum cele folosite de catre specialisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu