sâmbătă, 11 octombrie 2014

Mai e un pic si vine :)

          Deja a inceput toata lumea sa se agite cu vacanta de iarna, sa caute, sa intrebe, asa de tare si de des ca am inceput sa imi fac probleme ca poate sunt singura persoana care nu are inca planuri sau idei. Asadar, am inceput si eu sa imi caut pentru ca am un mic concediu in perioada iernii si e pacat sa il ratez. Caut oferte pentru Revelion in acest moment. Si ma bucur din plin de aceasta perioada deoarece ele sunt de toate siteurile. Vestea mai putin buna este ca am dificila sarcina de a cauta prin toate ofertele. Vestea foarte buna este ca vreau neaparat sa merg in Portugalia, in Algrave, Lisabona sau Madeira.
          Prima grija dupa stabilirea destinatiei este sa imi caut bilete de avion. Adica daca pe ele le gasesc la un pret convenabil, restul cautarilor vor fi doar distractie si culturalizare. In Angrave puteti ajunge cu Tap Portugal sau Blue Air in Lisabona si apoi autocar pana in Faro sau direct cu avionul in Faro prin combinatie de low-costuri. Deci, partea de bilete de avion tine putin de noroc, de perioada in care cauti biletele si de combinatiile care esti dipus sa le faci.
         Daca ajung in Lisabona mi-am propus sa vizitez Sintra si Obidos. In Madeira este mai scump, dar am auzit ca merita investitia. Voi reveni cu informatii dupa ce am decis spre ce destinatie voi pleca, poate in acest fel va voi scapa de cateva ore bune de cautari si va voi ajuta sa luati o decizie in cel mai rapid mod.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu