sâmbătă, 15 octombrie 2016

Unde gasim si cat ne costa o noapte de cazare in Brasov

Cei care se intereseaza de preturi cazare in Brasov trebuie sa stie ca au la dispozitie si o alta varianta, mult mai atractiva si mai avantajoasa decat optiunile clasice precum hotelurile sau pensiunile. Regimul hotelier este la mare cautare in ziua de azi, iar unul dintre principalele aspecte este pretul mai accesibil care permite oaspetilor sa faca economii semnificative.

Tarife atragatoare

De cele mai multe ori, cea mai mare parte a bugetului unei vacante este alocata pe cazare, insa cei care aleg regimul hotelier beneficiaza de oferte foarte bune. De exemplu, pentru o camera intr-un hotel de 3 stele localizat in centrul Brasovului trebuie achitat minim 160 de lei, fiind admise cel mult doua persoane. In schimb, pentru aceeasi suma se poate inchiria un apartament cu doua camere care sa ofere conditii similare si sa fie localizat in aceeasi zona, unde se pot caza 4 persoane, economiile facute fiind de 50%.

Mai mult spatiu

Astfel, cei care cauta preturi cazare in Brasov, pot opta oricand pentru regimul hotelier, oferta fiind una foarte variata, cu conditii pentru toate gusturile si preturi accesibile. In plus, fiecare dintre acestea sunt mult mai spatioase decat o simpla camera de hotel, suprafata care promite mai mult confort, dar si posibilitatea ca oaspetii sa se distreze alaturi de prieteni.

Bucatarie proprie

Servirea mesei reprezinta o problema pentru parintii cu copii, dar nu numai, iar faptul ca aceste apartamente vin cu propriile bucatariii este un adevarat avantaj. Bine dotate cu mobilier si electrocasnice de calitate, oaspetii se pot bucura de confortul de care dispun si acasa. Mai mult, cu aceasta ocazie nu mai este nevoie de apelarea la restaurante sau fast food-uri pentru servirea fiecarei mese, aspect care va aduce economii si mai mari, intrucat oricand este mai avantajos din punct de vedere financiar sa gatesti in regim propriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu